Ajankohtaista: Julkaistu 03.02.2022

Rivitaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn

Nokian Harjuniitty on herättänyt pientalo- ja rivitaloasukkaiden mielenkiinnon viime aikoina. Harjuniityn parhailla paikoille aivan kallion laelle rakennetaan uusi 11 asunnon rivitaloyhtiö. Suunnittelemme Harjuniityn alueelle uusia rivitalokohteita parhaillaan. Supernovankadulla alkaa ensi kesänä uusi rivitaloyhtiö, jonka nimeksi on valikoitunut As Oy Nokian Taivaanranta. Kohteeseen tulee 11  asuntoa, joista 9 on yksitasoisia kaksioita ja kolmoita ja 3 kaksitasoista […]

Nokian Harjuniitty on herättänyt pientalo- ja rivitaloasukkaiden mielenkiinnon viime aikoina. Harjuniityn parhailla paikoille aivan kallion laelle rakennetaan uusi 11 asunnon rivitaloyhtiö.

Suunnittelemme Harjuniityn alueelle uusia rivitalokohteita parhaillaan. Supernovankadulla alkaa ensi kesänä uusi rivitaloyhtiö, jonka nimeksi on valikoitunut As Oy Nokian Taivaanranta. Kohteeseen tulee 11  asuntoa, joista 9 on yksitasoisia kaksioita ja kolmoita ja 3 kaksitasoista nelikkoa. Rivitalojen väliin muodostuu viihtyisä asukaspiha, jossa on lasten leikkipaikka ja oleskelutilaa.

Kaikissa asunnoissa on pihan puolelle sijoitettu katettu terassi, joka tuo lisää viihtyisyyttä ja väljyyttä asumiseen. Halutetssasi voi hankkia lisätilauksena terassilasituksen ja sisutaa tästä kesähuoneen asuntotilojen jatkeeksi.

Asuntojen suunnitelmat valmitusvat helmikuulla ja asunnot tulevat markkinoille maaliskuun aikana.

Haluaisitko sinäkin asua Nokian Taivaanrannassa!