Valmistunut kohde:Paritalo, Pirkkala

Tilava ja tyylikäs ensiasunto paritalossa Pirkkalassa

Yksityiskohtia myöten muuttovalmiiksi tehtyyn taloon on helppo muuttaa. Pirkkalalaiset Antti ja Maria pääsivät uuteen Taloteon rakentamaan paritalokotiin nopeasti ja sujuvasti.

Vaivaton askel vuokra-asumisesta omistusasumiseen

Antti ja Maria ostivat Taloteon rakentaman kodin helmikuussa 2016. Heidän asuntonsa on yksi Pirkkalassa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön viiden paritalon puolikkaasta.

tilava-ja-tyylikasUusi, 98,5 m2 kokoinen koti oli pariskunnalle vuokra-asumisen jälkeen ensimmäinen omistusasunto, mutta hyppäys omistusasumiseen kävi hyvin helposti.

”Parasta tässä oli, että talo oli täysin muuttovalmis, joten meidän ei tarvinnut huolehtia oikeastaan mistään. Pyyhimme vain pölyt ja kannoimme tavarat sisään. Se oli huoleton muutto”, Antti sanoo.

Kun oikea kohde löytyi, omaan kotiin pääseminen onnistui Antin ja Marian kohdalla erittäin nopeasti. He kiinnostuivat paritaloista vuodenvaihteen 2016 jälkeen, ja helmikuussa he jo asuivat yhdessä niistä.

”Kävimme tammikuussa esittelyssä yhdessä taloyhtiön asunnoista, joka oli jo sisustettu valmiiksi. Pähkäilimme asiaa, sitten haimme lainaa, ja kun lainapäätös tuli, teimme ostotarjouksen. Helmikuun 8. päivä teimme kaupat, ja pääsimme saman tien muuttamaan asuntoon eli sillä viikolla, kun asunto valmistui”, kertaa Antti viime talven vaiheita.

Ostopäätöksen ratkaisivat hyvä asuinalue ja luotettava rakentaja

Asunnon sijainti tutussa ja viihtyisässä Pirkkalassa oli ratkaiseva tekijä Antin ja Marian asunnonvalinnassa, mutta myös Taloteon hyvä maine vaikutti asuntokauppojen teossa.

IMG_0989”Meillä oli harkinnassa muitakin asuinalueita Tampereen seudulta, mutta tämä alue miellytti eniten. Taloteko on tehnyt paljon taloja Pirkkalaan, enkä ole kuullut heistä pahaa sanottavaa. Siksi pystyimme tekemään ostopäätöksen luottavaisin mielin.”

”Välittäjä oli myös tuttu ja tunsi Taloteon. Hän sanoi, että sieltä tulee laadukkaita asuntoja. Siitä tuli turvallinen tunne ostoon ja tiesimme, ettemme ainakaan tule huijatuksi”, Antti kertoo.

Sittemmin hyvin sujunut yhteistyö Taloteon kanssa on osoittanut pariskunnalle, että odotukset osuivat oikeaan ja heillä on yrityksestä paljon positiivista sanottavaa.

Avara, moderni ja yksilöllinen koti

Antti ja Maria ovat olleet tyytyväisiä valintaansa. Kodin tila- ja pintaratkaisut olivat heidän mieleensä sellaisenaan, eikä heillä ollut tarvetta muuttaa niitä. Jos he olisivat varanneet asunnon jo aiemmassa vaiheessa rakentamista, se olisi ollut mahdollista.

”Sisustussuunnittelija oli valinnut pintamateriaalit, ja pidimme niistä. Seinäpinnat oli maalattu ja lattialaminaatit valittu niihin sopiviksi. Osassa huoneista oli myös tapettipintaa. Väreinä on käytetty moderneja vaaleita ja tummia sävyjä.”

”Tykkäämme erityisesti asunnon pohjaratkaisusta. Huoneet on aseteltu fiksusti ja asunto on todella tilavan oloinen. Alakerran huonekorkeus on 2,7 m eli sitä on korotettu hiukan normaalista, ja alakerran olohuone ja keittiö ovat yhtä, avointa tilaa”, Antti kuvailee.

IMG_0991Antti ja Maria arvostavat myös sitä, että jokaiseen taloyhtiön 10 asunnosta on saatu yksilöllinen ilme eivätkä ne ole toistensa suoria kopioita.

”Kaikki asunnot ovat pinnoiltaan erilaisia, vaikka ne ovatkin samanlaisia pohjiltaan”, Antti sanoo.

Pariskunta suosittelee Talotekoa erityisesti talojen tyylikkyyden takia.

”Heidän tekemänsä talot ovat moderneja ja hienoja, mutta silti ajattoman näköisiä. Ne miellyttävät silmää”, Antti ja Maria toteavat.