Valmistuneet kohteet

Olemme rakentaneet jo 730 yksilöllistä taloa eri puolille Pirkanmaata ja Etelä-Suomea. Kodeissa asuu nyt iso joukko työmme laatuun ja pitäviin aikatauluihimme tyytyväisiä asiakkaita.

Kuokkalantie 3, Lempäälä

10 perheen rivitalo Lempäälän Kuokkalassa

Taloteko toteutti Kuokkalaan keskeiselle paikalle uuden 10 perheen rivitaloyhtiön. Kaikki asunnot on myyty ja uudet asukkaat ovat muuttaneet uuteen kotiin.

Lue koko tarina

Rivitalo Hakametsän Aurinkopiha, Aarikkalankatu 14, Tampere

As Oy Tampereen Hakametsän Aurinkopiha on kuuden huoneiston rivitalosta muodostuva taloyhtiö, joka tulee kaupungin keskeisimmälle paikalle. Rivitaloyhtiö valmistuu pihoineen kesäkuun 2019 aikana. Talo on kaksikerroksinen rivitalo, jossa reilut terassit oleskelupihan puolella. Terassit on ketettu lasikatteella ja niihin on mahdollista saada seinien lasitus. Rivitaloyhtiö lämmitetään maalämmöllä ja miellyttävällä lattialämmityksellä.  

Lue koko tarina

Pirkkala

Näyttävä omakotitalo autotallilla ja maalämmöllä

Kun talonostajilla on tarkat vaatimukset, mutta itse rakentaminen ei tule kysymykseen, Tampereen Taloteon toimivin ratkaisuin toteutettu omakotitalo on erinomainen vaihtoehto.

Lue koko tarina

Pirkkala

Avara omakotitalo lapsiperheelle

Lapsiperheen kodilta vaaditaan tilaa, helppoutta ja käytännöllisyyttä. Timo ja Maiju löysivät näillä kriteereillä perheelleen Taloteon tekemän omakotitalon, jonka toimivuus viimeisteltiin vielä eteiseen sijoitetulla kuivauskaapilla.

Lue koko tarina

Pirkkala

Tilava ja tyylikäs ensiasunto paritalossa Pirkkalassa

Yksityiskohtia myöten muuttovalmiiksi tehtyyn taloon on helppo muuttaa. Pirkkalalaiset Antti ja Maria pääsivät uuteen Taloteon rakentamaan paritalokotiin nopeasti ja sujuvasti.

Lue koko tarina

Pirkkala

Omakotitalo Pirkkala

Färminkaari 4, Omakotitalo Maisema 150  

Lue koko tarina