Tampereen Taloteko Oy

Tampereen Taloteko Oy on Pirkanmaalla toimiva asuntorakentaja, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ja rivitaloja.

Helppo tapa saada uusi koti

Tarjoamme asiakkaillemme valmiita omakotitaloja ja rivitaloasuntoja Pirkanmaan alueella. Teemme asunnon hankkimisen asiakkaillemme helpoksi, sillä hoidamme koko rakennusprosessin aina tontin hankinnasta ja rakennuksen suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti.

Tutustu tämän hetkisiin kohteisiimme »

Sujuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tärkeimmät periaatteemme ovat rehellisyys, laadukkuus ja jatkuva oppiminen. Mahdolliset ongelmatilanteet, joita rakennusprojekteissa väistämättä tulee, hoidamme asiallisesti ja avoimesti asiakkaan kanssa. Näin voimme kehittää laatuamme asteittain vieläkin paremmaksi.

Lue asiakkaiden kertomana kuinka olemme onnistuneet »

Laatua alusta loppuun

Kanssamme toimiessaan asiakkaamme voi laadukkaan lopputuloksen lisäksi luottaa myös siihen, että kaikki tehdään määräysten mukaisesti, työturvallisuudesta huolehditaan ja työmaat pidetään siistissä kunnossa.

Yli 20 vuoden kokemus

Olemme toimineet jo vuodesta 1995, jolloin pääpaino oli talopakettien toimituksessa yksityisille asiakkaille. Alusta lähtien tavoitteenamme oli rakentaa laadukkaita ja asiakkaan tarpeita vastaavia taloja, ja vuosien aikana saavutimmekin Pirkanmaan johtavan talopakettien toimittajan aseman.

730 rakennettua taloa

Satojen rakennettujen omakotitalojen kokemuksella olemme luotettava asuntorakentaja, jonka kanssa homma toimii yksityiskohtia myöten ja aina aikataulussa pysyen.

Tutustu kohteisiin Talogalleriassa »