Tampereen Taloteko Oy

Tampereen Taloteko Oy on Pirkanmaan alueella toimiva asuntorakentaja. Kohteitamme ovat ensisijaisesti rivitalokohteet ja paritalokohteet. Miksi sitten kannattaa valita Taloteko?

Varma ja luotettava asuntorakentaja

Rakennamme Pirkanmaan alueella valmiita rivitalo- ja paritaloasuntoja, jotka voit varata jo rakennusvaiheen aikana. Voit rauhassa myydä aiemman asuntosi ja asuntosi valmistuu sovittuna aikana. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja asuntoon  sovituista lisä- ja muutostöistä. Asunnot myydään Rs-sopimuksilla, jollain saat

Tutustu tämän hetkisiin kohteisiimme »

Sujuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa

Yhteistyö asiakkaan kanssa on sitä, että puhelimeen ja viesteihin vastataan päivän sisällä. Tärkeimmät periaatteemme ovat rehellisyys, laadukkuus ja jatkuva oppiminen. Mahdolliset ongelmatilanteet, joita rakennusprojekteissa saattaa tulla, hoidamme asiallisesti ja avoimesti asiakkaan kanssa. Meidän tavoittaa paikallisena rakentajana myös toimistoltamme ja työmaalta.

Lue asiakkaiden kertomana kuinka olemme onnistuneet »

Rakentavaa laatua

Kanssamme toimiessaan asiakkaamme voi laadukkaan lopputuloksen lisäksi luottaa myös siihen, että kaikki tehdään määräysten mukaisesti, työturvallisuudesta huolehditaan ja työmaat pidetään siistissä kunnossa. Lopputuotteena syntyy laadukas ja kestävä asunto, joka luovutetaan sinulle täysin valmiina ja virheettömänä. Hoidamme myös kohteen vuositarkastuksen ajallaan ja siihen liittyvät mahdolliset korjaukset. Asuntosi arvo säilyy nyt ja  tulevaisuudessa.

Sisustussuunnittelu

Asukkaat voivat suunnitella sisustusratkaisut yhdessä ammattitaitoisen sisutussuunnitelijan kanssa. Voit valita laajasta tuoteperheestä asuntosi materiaalit ja värimaailman. Sisustussuunnitelija auttaa valitojen tekemisessä omien mieltymystesi mukaan. Tällä tavalla aasunnostasi tulee sinulle suunniteltu ja mielesi mukainen.