Valmistunut

As Oy Villihanhi, Vilhelminkuja 1, Lempäälä

Vilhelminkujan rauhalliselle ja lapsiperheille soveltuvalle alueelle rakentuva yksitasoinen rivitalo, tarjoaa modernia asumista upeissa maisemissa Lempäälän Vuoreksessa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2021.

 

Modernia asumista parhaimmillaan

 

Asunto Oy Vuoreksen Villihanheen kuuluva yksitasoinen rivitalo rakentuu laadukkaista ja tarkkaan harkituista pintamateriaaleista, avoimesta pohjaratkaisusta sekä luonnonvaloa tulvivista huonetiloista. Kahden – viiden huoneen ja keittiön kodit tarjoavatkin kaikki modernin asumisen vaatimat mukavuudet, mukaan lukien oman saunan. Suoraan olohuoneeseen avautuvasta keittiöstä taas löytyy erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone sekä joko jääkaappipakastin tai jääkaappi ja pakastin.

Jokainen yksityiskohta on kodeissa viimeistely ja punnittu tarkkaan – esimerkiksi laminaattilattiassa ja seinäpinnoissa toistuvat, himmeän neutraalit sävyt viimeistelevät tilojen ilmeen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Pesutiloihin, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen on asennettu käytännölliset laattalattiat, jotka on helppo puhdistaa. Terveleppäpaneeleista valmistetun saunan sekä kylpyhuoneen välinen seinä ja ovi ovat lasia, luoden tilaan ylellisyyttä.

 

Ekologisuutta ja omaa rauhaa

 

Villihanhen rivitalokodit ovat ekologisia ja lämpiävät kustannustehokkaalla maalämmöllä, vesikiertoisen lattialämmityksen huolehtiessa tasaisesta lämpötilasta. Asunnoista löytyvät myös etäluettavat vesimittarit sekä verkkovirtaan kytketyt savuhälyttimet.

Asunto Oy Vuoreksen Villihanhi rakentuu Tampereen ja Lempäälän rajalle. Erittäin rauhallinen asuinalue sopii hyvin lapsiperheille ja omaa rauhaa arvostaville, vaikka matkaa Tampereen rajalle onkin vain kiven heiton verran. Vieressä sijaitsevan Ruskontien toiselta puolelta taas löytyvät Lempäälän Vuoreksen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, jotka sujuvoittavat arkea huomattavasti.

Tutustu koteihin myös OP:n sivuilla

49 m2 64 m2 84 m2 98,5 m2

Tiedot asunnosta:

Asuinpinta-ala: 49 m2 ja 64 m2 ja 84 m2 ja 98,5 m2

Lämmitysmuoto: Maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys

Sijainti: Vilhelminkuja 1 A, 33880 Lempäälä

Lisätietoa: Lämmin varastotila ja yhteinen talovarasto

Lataa esite (PDF)

Myynti:

Tampereen Taloteko Oy

Heikki Riihimäki

0400-640674

Jätä yhteydenottopyyntö