Valmistunut

Rivitalo – Lagerlöfinkatu 2, 33870 Tampere

Moni-ilmeiseen Vuorekseen, Lagerlöfinkadulle, rakennetaan seitsemän rivitalon As. Oy Tampereen Vuoreksen Laakerinlehti. Yhtiö koostuu kahdesta yksikerroksisesta, neljästä kaksikerroksisesta ja yhdestä kolmikerroksisesta rivitalosta, joissa yhteensä 29 asuntoa. Laakerinlehteen rakennetaan kaksioita saunalla tai ilman sekä saunallisia nelikoita ja viisikoita. Sopivia koteja löytyy siis moneen elämäntilanteeseen.

Jokaisen asunnon yhteydessä on puolilämmin varastotila ja G-talon kellarissa väestönsuoja, joka on normaaliaikana harrastetilakäytössä. Autopaikat löytyvät piha-alueelta, paitsi D- ja E-taloissa autopaikat ovat asuntojen yhteydessä. Polkupyörät säilytetään piha-alueella pyöräkatoksessa. Havainnekuva. Saattaa poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Kotien tyylikäs ilme syntyy suurista ikkunoista valkoisin puittein, harmonisista sävyistä maalatuilla seinillä, maalatuista tai tapetoiduista tehosteseinistä, kauniista ja kestävästä laminaattilattiasta sekä valkoisista lattialistoista. Eteisten, saunojen, pesuhuoneiden ja kodinhoitotilojen lattiat laatoitetaan. Toimivat keittiöt varustetaan erillisillä jääkaapilla ja pakastimella, astianpesukoneella, uunilla, induktiotasolla ja liesituulettimella. Kaksioissa on jääkaappipakastimet. Pesutilojen seinät sekä keittiön välitila laatoitetaan. Saunan seinät ja lauteet ovat tervaleppäpanelia. Ostaja pääsee vaikuttamaan yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa huoneiston materiaalivalintoihin!

45 m2 50,5 m2 84,5 m2 117,5 m2

Tiedot asunnosta:

Asuinpinta-ala: 45 m2 ja 50,5 m2 ja 84,5 m2 ja 117,5 m2

Lämmitysmuoto: Maalämpö

Sijainti: Lagerlöfinkatu 2, 33870 Tampere

Lisätietoa:

Myynti:

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Tampere Hervanta

Kai Käpylä, Myyntipäällikkö LKV

050 389 6840

Jätä yhteydenottopyyntö