Valmistumassa

As Oy Lempäälä Laulujoutsen, Vilhelminkuja 4

Lempäälän Vuorekseen aivan Tampereen rajan tuntumaan rakennetaan 10 asunnon viihtyisä rivitaloyhtiö, joka valmistuu kesäkuussa 2022. Rivitalossa on 10 asuntoa  49 m2 kaksioita, 64 kolmiota ja 84 neliöitä. Kohde sijaitsee rauhallisen Vilhelminkujan varrella, jossa on yhteensä 4  pienehköä asuntoyhtiötä. Näillä yhtiöillä on yhteinen kierrätyspiste kuja varrella ja kaikki asuntoyhtiöt käyttävät yhdessä Vilhelminkuja 1 ja 2 sijaitsevia oleskelu- ja leikkipaikkoja.

Kaikissa asunnoissa huoneistonlevyiset terassit, joista on kulku asukkaan hallistemalle piha-alueelle. Jokainen asukas hallitsee terassi edessä olevaa piha-aluetta, joka on rajattu pensasaidoin yhteisestä alueesta. Terasseissa on lasikaide ja lisävarusteena on mahdollista hankkia lisäksi myös parvekelasitus.

Asunnoissa on Rollocin-älylukot, jotka voit avata omalla puhelimella tai tunnistelätkällä. Tämä helpottaa asumista ja mahdollistaa joustavan avaintunnisteen lisäyksen tai poistamisen. Voit avata lukon etänä paketintuojalle tai esimerkiksi lapsille.

Asunnost valmistuvat kesäkuussa 2022. Asunnot on myyty keväällä 2022.

 

49 m2 64 m2 84 m2

Tiedot asunnosta:

Asuinpinta-ala: 49 m2 ja 64 m2 ja 84 m2

Lämmitysmuoto: Maalämmitys ja lämpökaivot

Sijainti: Vuores Lempäälä

Lisätietoa:

Myynti:

Op-koti

Pia ketoja

050 593 2635

Jätä yhteydenottopyyntö