Ajankohtaista: Julkaistu 09.10.2019

Uusia Paritaloja Nokian Harjuniittyyn

Nokian Harjuniityn viihtyisälle ja luonnonkauniille asuinalueelle rakennetaan 4 uutta paritaloasuntoa. Työt tontilla ovat käynnistyneet ja asunnot valmistuvat ensi kesään mennessä. Viereiselle tontilla Meteorinkatu 7 on toteutettu vastaavanlainen paritalo. Täältä pääset suoraan kotiovelta luontoon ja ulkoilureiteille. Harjuniityssä on uusi koulu- ja päiväkoti lapsia varten. Asunnoissa on huoneistokohtainen vesi-ilmalämpöpumppu, jolla asunto lämmitetään energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Molemmissa kerroksissa […]

Nokian Harjuniityn viihtyisälle ja luonnonkauniille asuinalueelle rakennetaan 4 uutta paritaloasuntoa. Työt tontilla ovat käynnistyneet ja asunnot valmistuvat ensi kesään mennessä. Viereiselle tontilla Meteorinkatu 7 on toteutettu vastaavanlainen paritalo. Täältä pääset suoraan kotiovelta luontoon ja ulkoilureiteille. Harjuniityssä on uusi koulu- ja päiväkoti lapsia varten.

Asunnoissa on huoneistokohtainen vesi-ilmalämpöpumppu, jolla asunto lämmitetään energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Molemmissa kerroksissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka jakaa lämmön tasaisesti koko huoneiston alalle.  Tekninen tila ja lämmin varastotila ovat autokatksen yhteydessä. Ilmanvaihto toteutetaan tehokkaalla lämmöntalteenotolla, joka vaihtaa huoneilman energiaa talteenottaen.

Asuntojen sisutusmateriaaleihin pääsee nopea ostaja vaikuttamaan vielä. Sisutussuunnitelmat tehdään ammattitaitoisen sisutussuunnittelija kanssa ja olemme valinneet kattavan tuoteperheen valintojen helpottamiseksi. Asuntoihin tulee Puustellin toimittamat kalusteet ja kodinkoneet.

Asunnot ovat myytävänä nyt ja voit olla yhteydessä meidän edustajaan tai asunnonvälittäjään.