Ajankohtaista: Julkaistu 24.06.2019

Rakennamme tyylikkäitä rivitaloasuntoja Vuoreksen parhaalle paikalle

Rakennusvaiheessa oleva seitsemän rivitalon ja 29 asunnon kohteemme As Oy Vuoreksen Laakerinlehti sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Vuoresta. Useasta asunnosta on kaunis näkymä Pikkuvirolaiselle, toisista taas Vuores-keskukseen. Keskeinen sijainti luonnon helmassa ja palveluiden läheisyys tekevät rivitaloasumisesta viihtyisää ja vaivatonta. Laakerinlehden suunnittelussa on otettu huomioon Vuoreksen kaupunginosan ideologia, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, taide ja uusimmat tekniset […]

Rakennusvaiheessa oleva seitsemän rivitalon ja 29 asunnon kohteemme As Oy Vuoreksen Laakerinlehti sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Vuoresta. Useasta asunnosta on kaunis näkymä Pikkuvirolaiselle, toisista taas Vuores-keskukseen. Keskeinen sijainti luonnon helmassa ja palveluiden läheisyys tekevät rivitaloasumisesta viihtyisää ja vaivatonta.

Laakerinlehden suunnittelussa on otettu huomioon Vuoreksen kaupunginosan ideologia, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, taide ja uusimmat tekniset ratkaisut. Näissä laadukkaissa rivitaloasunnoissa on hyvä asua perhekoosta ja elämäntilanteesta riippumatta. Pienin asunto on 45 m2 ja suurin 117 m2. Monipuoliset ulkoilu- ja virkistysreitit kulkevat pihan tuntumasta ja tarjoavat liikkumismahdollisuuksia ympärivuotisesti. Myös monipuolista taidetta on ilo katsella alueella liikkuessa.

Lasten turvallinen koulureitti kulkee koko matkan pyörätietä, joka on alle kilometrin mittainen. Myös kaupungin leikkipuisto ja junioreiden jalkapallokentät löytyvät läheltä asuntoa.

Yhtiö rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen, joka korostaa paikan luonnon läheisyyttä. Tampereen keskustaan on matkaa vain 8 kilometriä, jonne pääsee kulkemaan joustavasti yhdellä bussilla. Alueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, jonka ansiosta kulkeminen pyörällä tai kävellen taittuu mukavasti niin Hervannan korkeakouluihin kuin ydinkeskustaankin.

As Oy Tampereen Vuoreksen Laakerinlehti koostuu 29 asunnosta:

  • 11 kpl 1-tasoisia 45-51 m2 asuntoja
  • 11 kpl 2-tasoisia 84,5 m2 asuntoja
  • 5 kpl 3-tasoisia 117 m2 asuntoja

Tämän taloyhtiön pihamiljöö on viihtyisä, josta löytyy lapsille mieluinen leikkipuisto ja tunnelmallinen oleskelualue istutuksineen. Jokaisessa asunnossa on oma piha-alue terassin yhteydessä jota voi hyödyntää haluamallaan tavalla. Taloyhtiö huolehtii yhteisistä liikennealueista ja pitää huolen yhteisten alueiden viihtyvyydestä. Yhtiössä on keskitetty autopaikoitus ja uusinta teknologiaa olevat älykkäät sähkölämmitykset ja latauspisteet jokaisella autopaikalla. Talossa olevaa yhteistä teknistä tilaa ja väestönsuojaa voidaan käyttää harraste- tai säilytystilana.

Myös laadukkaat pintamateriaalit ja suuret ikkunat tekevät asunnoista tyylikkäitä ja avaria. Toimivat tilaratkaisut sujuvoittavat arkea. Jokaisessa asunnossa on myös oma sauna sekä varastotila, joka sijaitsee kätevästi sisääntulon yhteydessä.

Tässä taloyhtiössä koet vuodenaikojen vaihtelut ja viihdyt vuoden jokaisena päivänä.